Nieuwbouw schoorsteen

Naast renovatie van bestaande rookkanalen is ook de bouw van een nieuw rookkanaal bij Isotrek in goede handen. Wij kunnen u in heel Nederland van dienst zijn. Ook voor eventuele aanpassingen aan de openhaard kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld als u wilt overgaan van een gas openhaard naar een hout gestookte openhaard of andersom. Wij kunnen u desgewenst adviseren over wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Nieuwe gemetselde schoorsteen

Gemetselde schoorsteen

Isotrek is ook uw partner voor het aanleggen of vervangen van een gemetselde rookkanaal.

Electrische haarden

Elektrische haarden hebben als voordeel een laag energieverbruik en een zijn effici├źnter dan traditionele verwarmingssystemen.

Inzethaarden

Ook voor een inzethaard bent u bij ons aan het juiste adres. Open schouwen hebben een laag rendement, met een inzethaard stook u weer veilig en efficient.

Nieuwe openhaard

Isotrek is tevens gespecialiseerd in de aanleg van iedere soort openhaard. Wij leveren verschillende soorten openhaarden, de klassieke hout gestookte openhaard maar ook de openhaarden die branden op gas of de sfeervolle elektrische haarden.

De laatste jaren zijn elektrische haarden sterk in opkomst. De nieuwe modellen geven een levendig en levensechte vlam en geven bovendien ook nog warmte. Het voordeel is dat elektrische haarden geen rookkanaal nodig hebben. Inbouwen, stekker in het stopcontact en klaar is kees.

Maak een afspraak en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Inzethaard laten plaatsen